Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

PrintE-mail

Monday, 01 August 2011 09:52

There are no translations available.

Уважаеми Г-н К. Исмаилов,

Ахмед Осман

(сътрудник в офиса на депутата в Добрич)

Чаках прекалено дълго може би, докато реша и аз да Ви пиша.Чаках , защото скришом се надявах,че е останала поне една капка доблест във Вас и тази капка ще е достатъчна,за да вземете правилното решение,а именно да отстъпите,или по точно да освободите, неправомерно заетото депутатско място-място, което принадлежи на депутата избран с гласовете на ДПС, на депутата, който ще се грижи за своите избиратели, който ще откликне на техните призиви за помощ и съдействие.

Къде е този депутат в момента!? Аз като ваш бивш сътрудник не смея да погледна добричките избиратели в очите, не защото ме е срам от нещо, а защото съм безпомощен, защото не мога да отговоря на техните въпроси и молби и най-вече защото не мога да ги насоча към депутата издигнат от листата на ДПС. Хората идват в Информационния Офис и търсят СВОЯ депутат,но такъв няма, не защото тези хора не заслужават да имат такъв, напротив, а защото Вие не намерихте и капка почтеност в себе си за да отстъпите мястото си на човек,който заслужава това място,на човек, който ще работи за своите избиратели, на човек, който няма да ги предаде заради свои лични облаги, на човек който поставя духовните ценности над материалните и най-вече на човек ,който знае кой го е избрал на това място и каква е ролята му!!!

Къде останаха безкрайните Ви обещания, приповдигнатите слова, стотиците изречени думи!? Къде останаха „намеренията” Ви да работите за избирателите си, да ги посещавате периодично, да им помагате в нужда, да ги съветвате, да защитавате правата им!? Кажете ми какво да отговоря на десетките тютюнопроизводители, които идват да търсят своя депутат за съдействие, на десетките земеделци, фермери и стотиците други хора с най-различни проблеми!? Кажете какво да им кажа!? Те питат кога могат да се видят със своя депутат,питат кога посещава избирателния си регион , за да си уредят среща с него.....Аз оставам безмълвен пред стотиците въпроси, които те ми задават,защото как да им обясня , че техните гласове са били напразно, че от тях се е възползвал един алчен и безскрупулен човек, че тяхното депутатско място е обсебено от един паразит, който няма доблестта да се оттегли с вдигната глава, а предпочита да продължи напред с опашка между краката и да паразитираш на депутатското място. Тъжно ми е да го кажа, но вие се оказахте един предател-Вие предадохте своите избиратели, своята партия,своите приятели, Вие предадохте всички,които Ви повярваха и работиха за Вас. Вие не заслужавате да сте член на българския парламент, защото защитавате ничии интереси, нямате и не споделяте никакви морални ценности.

Накарайте ме да се почувствам виновен и гузен за изречените думи, като отстъпите депутатското място на следващия в листата. Ние добричките избиратели заслужаваме да си имаме свой депутат!!!!

И накрая – нещо лично – не съм ви виждал повече от три месеца, за това ви пиша. Мен лично ме е срам, като казват че съм Ви бил сътрудник, а Вас – не знам. Елате при хората, които са Ви избрали, чуйте те какво ще Ви кажат. Няма да е приятно, нито мило. Но мъжете все пак трябва да имат чест и достойнство.